Skip to main content

Over ons

Even voorstellen

Piet van Dijk

Mijn naam is Piet van Dijk en ik ben getrouwd met Brenda. Wij hebben een dochter genaamd, Lieke. Ik ben geboren en getogen in Nieuwkuijk. Ik ben dan ook nooit weg gegaan uit Nieuwkuijk en woon er dus nog steeds. Mijn hobby’s zijn competitie darten, lekker uit eten gaan of gezellig met vrienden, buren en kennissen thuis of elders gezellig borrelen.

Sinds april 2010 ben ik eigenaar van PVD Grondwerken B.V. Ik ben kleinschalig begonnen als ZZP-er. In die tijd verhuurde ik mezelf als machinist aan diverse bedrijven in de buurt. Maar ik wilde meer. Door veel te werken voor een vaste opdrachtgever heb ik de kans gehad om vanaf 2014 aan mijn bedrijf te gaan bouwen tot hetgeen waar we nu zijn. Inmiddels zijn we met een team van 8 medewerkers en een aantal vaste ZZP-ers dagelijks aan het werk in diverse takken van sport. Ook heeft ons machinepark de afgelopen jaren een groeispurt genomen. PVD Grondwerken B.V. staat voor korte communicatielijnen en een oplossingsgerichte aanpak!

Brenda van Dijk

Mijn naam is Brenda van Dijk en ik ben getrouwd met Piet. Sinds 2020 ben ik volledig werkzaam bij PVD Grondwerken B.V. Mijn werkzaamheden zijn zeer breed georiënteerd en bestaan uit financiële administratieve werkzaamheden zoals facturatie en inkoop maar daarnaast ook personeelszaken en projectmatige werkzaamheden.

De wereld van grondwerk is voor mij een nieuwe wereld maar het is erg leuk om steeds weer nieuwe dingen te leren en te zien. Trots op de resultaten die ons team keer op keer weer levert. Mooi om de diversiteit in de verschillende projecten te zien.

Adres

Pastoor Becxstraat 11 
5253 BV Nieuwkuijk
M. 073 -2001218
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.