Skip to main content

Diensten

Grondwerkzaamheden

De kernactiviteit van PVD Grondwerken B.V. bestaat uit grondwerkzaamheden. Dit varieert van het ontgraven van fundering van woonhuizen tot bedrijfsmatige funderingen van bijvoorbeeld distributiecentra, bedrijfspanden en kantoorruimten.  Maar ook voor het ontgraven van een zwembad of vijver heeft u in PVD Grondwerken B.V. het perfecte bedrijf gevonden om de werkzaamheden naar wens uit te laten voeren

Riolering

Riolering is er in vele soorten en maten. Buizen van PVC, PE en beton maar ook putten van PE of beton. Alle soorten riolering kunnen wij voor u realiseren maar wij zijn voor gespecialiseerd in PVC riolering van ø 40 mm tot ø 500 mm. PVD Grondwerken B.V. kan u ondersteunen bij het leggen van totale terreinrioleringen maar ook huisaansluitingen behoren tot onze werkzaamheden. Ook voor gescheiden rioleringen kunt u met ons contact opnemen. Door een goede verstandhouding met onze leverancier kunnen we uw riolering op een korte termijn leveren, plaatsen en leggen. Het opstellen van een rioleringsplan kunnen we ook voor u verzorgen. Door het opstellen van een rioleringsplan wordt uw terrein of gebouw op een juiste manier geïnfiltreerd en ontwaterd. Voor onze rioleringsploeg is geen berg te hoog! Denken in oplossingen zit in ons DNA.

Tuinaanleg en bestrating

Het aanleggen van een tuin is een breed begrip. Van het ontwerp tot het plaatsen van het laatste plantje in een border zijn werkzaamheden welke PVD Grondwerken B.V. uitvoert. Maar uiteraard zijn de werkzaamheden met betrekking tot tuinaanleg en bestrating veel breder. Het leveren en leggen van graszoden, kunstgras en de totale bestrating behoren ook tot ons dienstenpakket. Maar ook het leveren van zand, grond, menggranulaat en beplanting is onderdeel van het aanleggen van een tuin en bestrating alsmede de afvoer van de oude tuinmaterialen zoals groen, puin en dergelijke. Dit kunnen wij allemaal voor u verzorgen. Wij hebben onze eigen ontwerpers, hoveniers en stratenmakers om u te helpen uw droomtuin te realiseren. Maar ook het realiseren van een tuinhuis, bijgebouw, zwembad of vijver behoort tot onze mogelijkheden. Het voordeel van kiezen voor het complete plaatje is één aanspreekpunt waardoor de lijnen kort zijn en er snel geschakeld wordt!

Koppensnellen

Heeft u (hei) palen welke gekraakt moeten worden ook dan bent u bij PVD Grondwerken B.V. aan het juiste adres. Het kraken van palen wordt ook wel koppensnellen genoemd. Het beton aan de bovenkant van de betonnen heipalen wordt verwijderd. Hierdoor kan de wapening van de paal worden blootgelegd zodat deze vervlochten kan worden met de wapening van de constructie welke er bovenop komt.

Adres

Pastoor Becxstraat 11 
5253 BV Nieuwkuijk
M. 073 -2001218
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.